March 20, 2010

igt.kaum.Hawa.jek.ade.nafsu.shopping??

Yo,bro… wassup?? Da lame kan aku x muncul dlm alam blogger nie… da dekat sebulan gak laa aku rase… ntahlaa… aku bkn nye pe… xde mnde menarik pon aku nk coret – coretkan kt sini… kalo ade,mmg aku ngadap jek 24jam… jadi ssetengah org dlm dunia nie,sanggup bersengkang mata even dlm keadaan penat gila babi semata – mata utk jadi popular… ilek2 sudaa… haish

Cuti sekolah da nk abeh da… malas nye laa… mane x nye,isnin nie skolah da start blk… malas dow! cuti seminggu tuh aku rase mcm xde pe… aku spent 80% mase cuti aku nie dgn dok rumah jek… serupa mcm x cuti jek,kan? Tp ade laa seari dua dok jlan2… tah,no komen…

Khamis arituh,aku pegi Jusco Bkt Tggi,Klang… ngan mmbr aku sorg… alang2 die pon nk carik brg kt situ,aku pon tumpang laa sekaki dua… daripada aku mati kutu dok umah jek,bek aku ikot die… xde laa mati kutu sgt… bosan weh! Bleh tahan gak laa Jusco tuh… stakat MNG,GIORDANO,LEVI’S,ape ade hal?? Mnde kecik jek… patot laa dak2 kg aku skang nie sebok memakai baju yg terpampang perkataan “MNG” btol2 kt dada derg tuh… kalo dada mantap xpe… nie x,dada keras flat plik jek nk watpe?? X selera lgsg…

Jalan, jalan, jalan, jalan, jalan……. Aku sebenarnye nk carik short pants… hampir sejam tawaf,akhirnya jumpa gak… peluh nk carik mnde tuh,xyh ckp laa… basah abeh baju aku… ciss!! Akhirnya… dapatlaa short pants En Paul Smith selai… then,jalan2 lagi… Jalan, jalan, jalan, jalan, jalan……. Aku terpandang satu kdai kt situ… nama kedai tuh,BBMaxx… aku terpanggil nk masok kdai tuh… masok2 jek,aku tros p kt section underwear… perghh… terliur kjap.. sbb trunks kt situ sume nye menarik… nk jek angkat sume… bile usha harga,perghh… murah dol… RM13…. Bile nngk brand,mak oi…. TOPMAN!! Tp,had yg reject laa… pedulik hape?? Aku pon angkat jek…








Paul Smith, London...





btol x aku kate? TOPMAN reject.. xcaye cube korg nngk kt perkataan yg die highlight gne marker itam tuh... kalo x nmpak perkataan TOPMAN tuh,baek korg g bertaubat cepat... harga RM13 jek...












haa,nie plak kain utk baju raya aku taun nie... bapak awal mama aku bli... smgt nk raya dow... seatun skali... bkn slalu... hoho...





lastly,habuan aku utk mlm nie sbelum aku melelapkan mata... The Best Nasi Lemak In Town... What town?? Kapar... nama kedai die,NLK Bistro... NLK?? Nasi Lemak Kapar...





sedap dow... aku siap jilat2 pinggan tuh... meh dtg kapar nk try...

7 comments:

fathiahRAIHANA said...

bla nk blnje sayee nasi lemak tu ??

Mohd Johari Rosli said...

masuklah dalam blog saya untuk membuat komen... Please I Need Help...
--------> http://putera30photographer.blogspot.com

Muhammad Ijam said...

fathiahRAIHANA : nnt dtg laa kapar... saya blanje kmu... mkn jek brape pinggan yg kmu suke... xpe...
kehkehkeh

Iejam Hosen said...

fuhh...x bole blah seyh dah beli kain raya awl2...huhuhu
bgus2...
semangat! btw, cm best je nasi lemak dia..

aina adnan said...

sy x nk blanje?

I n n z said...

siap jilat pggn.
sdp sgt eh ;p

Muhammad Ijam said...

anak pak hosen : mmg sedap dow... kdai die pon Nasi Lemak Kapar(NLK),kan?? mmg specialist die nasi lemak de... smbal nasi lemak die,perggghhh... sangap beb! ,eh laa dtg kapar... dekat jek ngan unisel tuh de...

nurul aina adnan : dtg laa sini kalo nk... nk bwk p sana,jauh... takot da sejuk jek... da sejuk x sedap... T_T

Innz : a'ah,mmg sedap... sedap gile! ahaha... nk ltak gambo jilat pinggan tuh tp segan dow... ahahahah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails