November 11, 2009

a.letter.to.bdak.pendek


Tarikh : 11 november 2009
Tempat : Sg Tangkas,Bangi
Jam : 2.38am

dear aina,
x sangka kan da genap 3 taun kite bersuka duka bersama?? mcm x caye plak da 3 taun... sejak peristiwa "topap maxis RM5" smpai skang kite dok bersama... oh,tidaaakkk!! kenapa mase berlalu terlalu pantas?? mmg saya sgt seronok bile igt kejadian melamar kamu tuh... mcm baru semalam jek td tp sedar x sedar da 3 taun kan? oh,saya sgt syg awak... kt sini,saya nk luah mcm2 kt awak even de 2,3 mnde jek sebenarnye... hehe... saya nk org lain taw yg awak yg terbaek bg saya... xde yg terbaek selain drpada insan yg bernama Nurul Aina...

1. Saya x pernah malu pon dgn tingkah laku awak tuh yg kdg2 sgt annoy sbb saya pon kdg2 camtuh gak n maybe lagi terok dari tuh... saya lagi suke sifat awak yg natural tuh daripada awak juz berpura2 semata2 nk amek ati... thanx a lot...

2. Saya x pernah kesah pon kalo saya susah but still cube utk hepikan awak... sbb saya rase hepi kalo awak hepi... tuh da cukup bg saya... kebahagian saya ialah bila awak bhgia n hepi..

3. Saya x penah kesah pon kalo kdg2 awak ckp mnde yg wat saya rase mara sbb pe yg awak ckp sume utk kebahagiaan saya jugak... n utk kebahagiaan kite bersama... percaya laa,kalo saya mara n wat mnde bodo,tuh sume kjap jek... ati saya jd lembut bile teringat kt awak...

4. Yang paling penting,awak ade bile saya hilang sume mnde yg saya ade... thanx sgt2... saya arap awk x ilang dari idop saya n saya janji saya x kan ilang dari idop awak... it's a promise!! u're my everything...

last but not least,saya sayang awak sgt2 n saya rindu sgt2 kt awak... saya arap awak leh tahan ngan perangai tah pape saya... saya nk awak taw yg pe mnde yg saya wat kt awak,saya x kan tggalkan awak sbb awak laa pelengkap idop saya...



kekasih,
ijam






dunia oh dunia,
IJAM SAYANG SGT KT AINA

4 comments:

Nurul Aina Adnan said...

hehehe....*malu*

H.A.K.E.E.M said...

ye...sedunia dah tau. igtla dunia

iLiAiSyAh said...

oh.... sangat!!!! ntah...

best jer aina dapat ijam..

aku bace sampai aku nak nangeh pon ade... wa......

Nurul Aina Adnan said...

eh ili awat emo?aha..ijam xbest ke dpt aina..jwb ili jwb..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails