January 29, 2010

rumahku.syurgaku

assalamualaikum wbt...
da lame x on9... sejak dok umah mak apak aku kt klang nie,aku menjadi seperti seorg yg ulu.. mksud aku,tataw perkembangan dunia luar... internet tarak,paper tarak... nk on9 FACEBOOK pon,kne redah utan belantara,sungai yg deras... baru leh on9... perggghhh...
skang,aku ade kt umah UNCLE... so,aku gnekan mase yg ade... wakakakaka

skang,aku kt klang... aku da x dok kt bangi da... bangi tuh umah sewa aku... so,kt sini aku nk luah perasaan n nk xpress specail thanx kt rakan2 aku selama aku dok bangi tuh... antaranya :


1) AMIR
die nie kwn aku yg sgt active... kalo nk men futsal,korg carik die nie... kompem korg leh maen... sbb pe?? sbb bile korg tny,"amir,jom futsal!!" n beliau akan berkata,"ON!".. ahahaha... kompem laa die akan jwb mnde same tiap kali korg tny... kalo aku tipu,potong leher aku wat sup... hoho...

die nie jugak kwn aku mase aku susah... same2 carik keje n finally keje same2 kt BILLION tuh... seronok laa jugak... kalo xde die,kompem aku x g keje... huh!! seb bek jugak laa ade moto PCC 1474 die... leh aku gne... sorilaa,cik AMIR... aku lenjan moto ko smpai lupe nk isi minyak... terima kasih!!

2)IKHWAN
die nie dak SAS... hebat x?? ahahaha... nk men DOTA,ajak die.. tarak hal punye... nk shopping ZARA?? ajak die jugak... untung2,die leh blanje ZARA selai... ahahaha... btw,thans sgt2 sbb tolong aku selama aku dok situ...

3)FADHLI a.k.a MAMU
mamu njie kwan sepermainan aku... nk maen ke hape ke,aku akan carik die... selama aku dok situ,dielaa teman sepadang aku... maen ragbi!! yeah!! n baru2 nie,mng champion plate kt UNITEN 10's... die try,dol... aku dgn ini melahirkan rase bangga aku sebagai kwn serumah die... kembang gak laa bontot aku... thanx laa,mamu!! ko laa yg terbaek... hoho... pasnie,kalo ade tournament jgn lupe roger aku... aku dtg bg sokongan ajelaa sbb skang nie aku jadi coach utk team skolah adik aku... hoho

4)SYAMZARi
yop,aku xde mnde nk ckp pasal kmu... tp,yg paling penting thanx laa bg pinjam moto kmu even arituh kmu mara aku sbb aku lupe aku ltak kunci moto kt mane... leh aku anta aina blk ukm... aku hargai sgt2...

5)FAHIMI
haa,kalo nk taw die nie laa kwn aku yg aku rase sgt sejati.. die nie ade jek kalo aku susa... err,bkn2... x kesah laa tyme susah or tyme sng... mmg die akan slalu ade... aku akan carik die kalo aku btol2 susah sbb aku taw die nie seorg kwn yg sgt baek n sedia nk tolong aku... peristiwa yg aku x leh lupe,mase kterog eksidan same2 dlm misi mencari SG GABAI... ahahaha... smpai ke negeri sembilan tuh... punye laa konfiden kate sg gabai tuh da dekat n last2 aku x dapat kawal moto aku mase layan lap n "bang!!" drift menuju masok longkang... lawak bile igt blk... aku jatoh 1st,moto 2nd hempap aku n ttbe ade 1 flying object plak jatuh atas aku... flying object tuh fahimi laa... n yes!! aku berjaya mencuakkan beliau... ahahahaha... ami,ko laa sahabat terbaek aku sepanjang zaman... aku x kan lupekan pe yg ko da tolong aku smpai aku mati... semoga hidup ko dirahmati!!



perggghhh... penat btol...!! sekali lagi,terima kasih laa kt korg sbb jadi kwn aku... korg laa kwn2 terbaek aku even hayat aku ngan korg x lame kt bangi tuh... tp,korg jgn risao... korg tetap aku anggap sebagai kwn2 aku..... aku syang korg no matter wut happen!! GUDLUCK dlm idop korg!!

3 comments:

♥kAsiH+CiNta♥ said...

do follow me back ya..
http://ayuajim.blogspot.com/

Akram said...

yela..
aku duduk bangsar selama nih.

.:FARA anak ABAH:. said...

weh,pe cte tbaru ko skrg?ak xphm btol..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails