January 30, 2010

1:17am

hihi..
post nie aku nk crita sket pasal mmbr aku yg sorg nie... die nie dulu MPP kt skolah aku... BENDAHARI batch x silap aku... wtf?? BENDAHARI?? da laa songlap duet budak wat suar kt workshop alor staq... ahahahaa... kejam!! tp,watpe nk igt kisah yg da lame?? biakan jek laa... die nie pon salah sorg brader yg dok serumah ngan aku kt bangi nie... nk touching2 ngan aku plak sbb post b4 nie aku x sebut name die... ahahaha... ilek laa,bro... muke hg ade dlm hati aku... jgn riso!!

aku masih igt mase mula2 die terjebak dlm dunia bandar baru bangi aku... maleh laa nk cte... kne tny permission die dulu... kang x pasal2,aku kne buang negeri... nnt bile die kate on,aku cte laa... ok,rakan2?? wakakakaka

brader,thanx 4 ur KAJ.... kalo xde KAJ,x merasa laa aku nk pegi lipis-gua musang-cameron-ipoh-tg malim... ahahahaha... x merasa laa nk enjoy ujung2 mggu...
harapan aku satu jek... p laa menuntut ilmu secargas yg mungkin... igt,usia da makin lanjut... perot pon da makin buncit... bila lagi?? nnt da nk kawen plak... ahahahaha

thanx once again...





*gambo ini mamat yg aku cte nie capture... kang kalo aku 2njuk muke die btol kang,x tdo mlm korg...

2 comments:

cibow said...

ckp kaj pun dah tau batu.hahaha

Akram said...

mcm ni la i syg u lebey.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails