February 4, 2010

eh,da siang blk ke??

utk pengetahuan penduduk2 bumie sekalian,aku baru bgn tdo kali yg ke 3 since pukol 4:45pm waktu tempatan 3/02/2010... 3 kali sbb :

1. smyg maghrib
2. nk terkencing
3. smyg isyak n kne halau daripada bilik oleh adik aku sbb derg nk tdo dlm bilik

ciss!!




perghhhh... arinie wa "high" jek spanjang ari.... mane tak nye?? kan post b4 nie wa ade cte yg wa keje ngan uncle tuh,kan? mlm b4 tuh,wa x leh tdo beb... dgn kepala yg rase mcm nk pecah,tambah2 ngan masalah yg wat kan umah aku "banjir"... ishk2... lepas pe yg terjadi arinie,malas da aku nk pk tentang masalah2 bodoh nie sume... lantak korg laa nk wat pe pon?? ye,aku bhgia di rumah!! ahahahaha


ceramah arinie agak seronok laa sbb budak2 skolak taman sri rampai sume nye x blurr n pham pe yg disampaikan kt derg... senang laa keje aku as a fesi... xyh nk jln ulang alik dari blkg ke depan,dari depan ke blkg nk aja budak2 nie ape yg derg tgh denga... terok kan aku?? ahahahaha... a'ah,aku mmg terok... heh


lepas da maen2 mata ngan budak pompuan skolah tuh,kterg pon ape lagi yg nk di2nggu?? cenderahati da dapat,duet da dapat,so 2nggu apa lagi sihh?? beramboih laa dari skolah tuh... wakakakaka... arinie mmg ari bhgia aku... lpas ceramah tuh,kterg berambos cepat2.... nk taw kerg p mana??


kterg p WANGSA WALK kt Wangsa Maju... baru bukak,sial... bau cat pon ade lagi... slalu nye kalo ade rezeki,uncle akan blanje maen bowling pas keje... nk rilek2 laa katekan... tp,sebelum tuh kne laa isi perot dulu... lapa doww!! huh!! ape lagi?? aku bantai briyani kambing kt NZ Curry House kt area tuh... perggghh.... mantol,bro!! wakakakaka... da mantol,p laa bowling... 2nggu pe lagi?? aku x ske laa nk 2nggu nie.... rimas ko taw x?? ishk2...

yeah!! 1st gane aku cenerlang mengalahkan peserta2 laen ngan mata 172... phewiitt...~~ sumpah aku nk gtaw korg,awek2 yg men kt situ sume cam nk mntak no aku... wakakakaka... agak2 nk ajak aku maen utk MALAYSIA kot... aku on jek... ahahaha... tp,malang nye aku kalah di set yg kedua ngan mata aku cukup2 100 jek... awek2 yg meriah td sume ttbe jek ilang tataw p mane... aku pon heran... wakkakaka

sudah!! jom blk!!


eh,nanti dulu!! b4 blk,jom karok dulu... "perggghhh... dasat btol nie,"dlm ati aku... terkejut!! aku dgn kepala nenong pn agak blurr2 kt situ... tp,seb bek laa...
uncle gurau2 jek... ahahahaha... kalo x,aku on jek bai... bile kepala aku tgh x btol,betta korg layan aku... gerenti laa aku x kan hampakan korg... ajak p clubbing pon aku layan... wakakakaka


dan yang paling heaven,aku dapat RM50 utk keje arinie!!








*kopi putih bandar lame,shah alam..

6 comments:

myrol92 said...

ooo...nasib baik bangun sbyg...ingat
ingat nak nasihat ciket td..hahahha..
http://luvislam92.blogspot.com/

profnotetree said...

salam bro.. tumpang tanya.. uncle yang dimaksudkn tu Dr aziz kew??

Muhammad Ijam said...

myrol92: a'ah laa... smyg mane leh lupe,bro... hehe

profnotetree : a'ah... mane taw?

profnotetree said...

owh.. saya slaah sorang anak angkat ayah.. tapi xpenah ikut dia p ceramah pun.. hehe.. kawan midin... sapa xkenal uncle

Muhammad Ijam said...

profnotetree : kawan midin?? owh2.. knal2... ahahaha

Cira Marcello said...

bagosnye die mangon solat ea...cejuk ati..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails