February 4, 2010

benci.membenci.amalan.mulia

"HOI!! ASYIK TDO JEK KO NIE?? BILE NK BGN?? PANTANG ADE PELUANG,MESTI KO BANTAI TDO..!!"


ayat mama aku... sempoi x?? mama aku mmg sempoi... mama korg plak camne?? yelaa,da bgn smlm yg kali ke-3,aku tdo blk pas melayan kopi putih... ahahaha... kan aku da kate,pale aku x btol... mmg x btollaa jadi nye,kan?? aparaa...

wahahahahahaha...

smlm mase lepaq layan tenet n berwebcam kt "bandar lama",ttbe aku mcm ternmpak seorg manusia yg plik... plik dol!! muke die mcm "semegol" dlm cte pe tah aku x igt... pastuh,bertambah plik bile die pake baju de tulih perkataan "FREAK"... adoii... sumpah dol...!! aku nk tergelak tyme tuh... tp,aku wat2 cool jek sbb xkan aku nk glakkan die?? kang x pasal2 kecoh muke aku kne tumbuk ngan mamat tuh pastuh sok kuar paper KOSMO,"seorang mamat kacak patah idong ditumbuk manusia 'freak'.."... ahahaha.. mcm sial jek!!

demn!

semakin ari semakin tekanan... "mnde" yg jadi tuh wat aku carut2 jek ari2... bodo korg taw?? de laa sorg mamat nie... die ade prob ngan frenster die... aku bace then aku komen laa kt die nye blog kt frenster tuh sbb nk tolong die setelkan masalah die... haa,frenster tuh kan ade blog?? aparaa... pastuh,ade ke patot die ckp aku bg comment kt situ sbb aku saje nk wat die nmpak bodo... sbb pe?? sbb die da taw da pe yg die patot wat n mnde yg die patot wat tuh mmg die da taw wat... adooii... masalah nye,"aku taw ke ko da taw?? ko ade gtaw aku ke??.."... xpasal2 jek... tension dol!! korg pk laa camne aku rase... bile niat ko yg suci murni bersih lagi bercahaya nk tolong org,org tuh bleh ckp yg kite sengaja nk prank die... agak2 laa... da laa aku x knal ko,ttbe nk prank ko?? jadah nye?? betta aku prank adik aku... aparaa... sumpah dol!! aku x penah rase cam nie... tiap2 mlm bile pk,mesti aku x leh tdo... tdo pon asyik terjage jek... mkn x lalu,isap rokok x abeh,mandi pon mls bile tgh feeling layan mnde2 tuh n ttbe terigt pe yg da jadi... cam aram!! niat aku baek kot nk tolong ko tp ko ckp aku nie x jujo laa,hapelaa... adooii... xpelaa... aku taw laa aku nie jahat n biel nk tolong org pon org akan ckp aku nie camtuh.. nk wat camne kan?? terima jek laa... ahahahahahahaa.... yg len sume serah kt ALLAH... DiA MaHA ADiL!!

oh,sbelum terlupa... ari jumaat nie maybe kwn2 aku yg the only kwn yg aku ade blk umah... syiok2..!! leh kongsi masalah ngan depa... xtahan aku nk tanggung sorg2... kalo depa ade,leh aku bg depa sorg sket... depa pon jnis gembira-pergi-lucky draw..
so,aku sgt selesa dgn mereka... aku bg laa upah sorg rm10 nnt... den tgh kayo nie... wakakaka.. jadah!









*mari bershisha,berwayang,berhantu besok mlm kt shah alam... ahahahaha

4 comments:

Melz said...

nak join leh tak ? haha :P

Cira Marcello said...

hehe...ape la entri ko ni..
1st of all mmg mama ko sempoi..ehhehe
n then aku x tahan nk gelak sal ko ckp
muke mamat tu cam smeagol lam cte Lord Of The Ring tu..
sbb aku pon pnh jmpe..hehe
take a good care

p/s: hit me back on my blog! (^_^)

Muhammad Ijam said...

Melz : nk join ape?? aku x pham... wakakakaka

Cira Marcello : sumpah lawak dow... da laa muke die cam semegol pastuh pake baju ade tulis "freak"... mmg freak laa,kan?? sape leh thn?? wakakakakaka

Cira Marcello said...

hahaha..mmg klako...jgn bantai gelak depan die sudah...xpasal2 die saman ko sbg mengaibkan die..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails