April 6, 2010

: walaupon ko busuk,igt aku kesah?

selamat pagi...

aku blik klang semalam... letih dow... da laa mlm b4 tuh aku tertekan... xde mud langsung nk wat pape.... korg pon taw knape kan?? ade dlm entry b4 nie aku gtaw nape... ciss!! aku dok jek kt umah sewa aku kt bangi tuh... naseb baik laa ade kwn2 aku yg sekepala terutamanya En Fahimi Shaari... kalo xde brader nie,tataw aku nk handle camne tekanan aku tuh... die nie gile doww... wat aku gelak jek memanjang... kalo aku x gelak secara fizikal,aku gelak mentally jek... ahahaha...

arituh jugak teman Cik Nurul Aina merangkap adik kesayangan aku p masjid india... da lame da x kuar same... sekalik sekalak,ape salah nye... penat pusing2 kt sane carik mnde yg die nk... pusing sana hampeh,pusing sini hampeh...

da hampeh jek memanjang,singgah makan jap... alangkah terperanjat nye aku mkn kt situ... mahal die x beragak... korg bayangkan laa harga nasik putih + pari bakar = RM11.50... tuh ok lagi... yg wat aku nk sakit jantung bile aku tny akak tuh...

"kak,ikan jacket nie seketol brape?"

"RM8.50.."

"What The Fish??"


adik aku mmg lapaq.. nie sume die abehkan




lpas makan tuh,troskan perjalanan... ntah macam mane adik aku nie tergerak nk p kdai yg kterg pon x penah pegi... tbe2,adik aku terlompat sorg2 mengalahkan katak puru... aku pon heran smbil ketok pale die... rupanya,die jumpe pe yg die nk... ahahahaha...


mnde yg die pake nielaa yg buntot aku berpeloh p carik ngan die


perghhhh... penat doww!! aku kt sekolah nie... tgh rehat... baru jap tadi ade raptai hari sukan SK Taman Gembira... letih gila nk handle budak2 kecik nie... mcm handle anak2 ayam kt reban tuh...

ade jek request derg... aku taw laa aku nie baik gile...

"cikgu,izinkan saya pergi tandas..."

"cikgu,izinkan saya minum air..."

tuh sume request derg yg hari2 aku denga... da naik muak da... tp,sbb aku baik aku benarkan jek sume... nk derg puas hati... ahahahaha..

pagi tadi bile smpai skolah,muke aku berubah jadi beruk kejap... sbb aku terperanjat nngk atas meja aku... ade 8 ketul kotak yg berbalut... aku igt depa bagi bom ke,peluru ke tp jangkaan aku meleset skali... bile bukak kotak2 tuh,aku dapat mcm2 barang... ahahaha... budak2 nie mmg nk kene... ade ke patot bagi aku bunga? kotak bukan main besaq lagi... tp bile bukak,ade sekuntum bunga ros... pheewwwiiitt!! bunga plastik pon,plastik laa... wa layan jek...tq laa adik2... aku syg kt korg... blaja rajin2 nnt...



7 comments:

aina adnan said...

tanda dpa bg hadiah awal=sruh blah cpt2..haha..!

cik EPAL said...

dapat bunga ros tuu :)

Muhammad Ijam said...

aina : wak lu! adiah besday kot... siap ade kad tulih,"selamat hari jadi,cikgu muzamil"... da laa eja nama salah...
ahahahaha

epal : hahahaha... xpnah dapat bunga ros kot..

aina adnan said...

alaaaa gua malu nih..lu jgn laa reply dh gua salah...alaaa malulaa...

Miss Fadhilah said...

xsngka aku ko jd ckgu ye..hehe

Kay Nisa said...

cikgu muzamil??????????
AHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAH!!!! aku ase nk kentut asid jek dengor nye ijam woiii~

deedee^laalaa said...

ha2...bunga plastik....2 bkn adik...ank...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails