February 24, 2010

cair.gile.ayam

oi...
pekaba?? arinie aku bosan mengajar... sbb budak semalam tuh menjadi semkin kurang ajar... nk ikot kan ati,aku campak jek budak tuh dari tgkat 3 blok n then tros kne langgar ngan komuter... huh!!

semakin hari semakin taik kambing...

nw,sebok kesah minah malaysia nie dok lari p ikot mamat "xde mase depan" ke Lombok... pe kes nie?? da xde org2 ensem da ke yg dok p ikot mereka lari?? ishk2... punca nye??

adoii... sedih aku bile si gadis mangsa nie bercerita pengalaman2 mereka mase tggal kt sane... nk mkn ayam pon setaun skalik... ape?? manis sgt ke brader2 nie dok ayat korg smpai korg cair gile ayam?? pastuh,balik ke pangkuan jalan baru nk menyesal...
konon nk menyesal... mase wat x pk plak...


dah terhantok,sesal kemudian tiada guna...


stakat "sayang,i love u","sayang,i janji akan wat u bhgia","sayang,i akan taat pada u smpai mati",aku pon boleh bai... alahai,sadis gile laa mereka nie... kalo setakat nk denga depa ckp camtuh,hangpa boleh jumpak aku anytyme laa... aku leh ckp dgn penoh perasaan aku... x perlu baya 1 sen pon...

bg perempuan2 di luar sana... jgn laa cepat terpedaya dgn janji2 manis nie... agak2 da denga janji2 manis nie,delay dulu... wat2 x pham ke... wat bodo ke even laki2 tuh adalah pkwe2 korg... stakat pkwe jek,x tentu lagi depa leh bhgiakan korg... X TENTU LAGI!!

mase bercouple,mcm2 janji manis akan korg denga... btol,kan?? tp,korg kne igt... after kahwin,sume mende akan berubah... berubah sbb tanggungjawab makin besar... bile tanggungjawab makin besar,byk mnde nk kne focus n si dia x leh nk focus kt korg sorg jek... mnde2 len pon kne focus jugak...

smpai skang,aku x pham... nape si gadis2 nie sanggup meredah hutan belantara,lautan api bagai semata - mata nk bersama ngan mereka hidup bhgia di sebauh petempatan yg bernama Lombok nie... adakah kerana "cinta sejati" mereka?? adakah kerana mereka telah "di guna - guna"...?? tp kalo btol laa kerana cinta sejati,kenapa bile ade pihak yg bertungkus lumus berusaha nk bawak mereka blk ke pangkuan jalan,perasaan mereka akan menjadi sama iaitu "MENYESAL"....?? xde perkataan "menyesal" kalo kerana sehidup semati dan cinta sejati...



camne ye nk setelkan mnde2 camnie?? susah dol...













*article di atas,pendapat aku semata - mata...

5 comments:

aina adnan said...

haha..nih apa motif letak gambo katak 2 ekor nih?haha..

Muhammad Ijam said...

motif die,jgn ikot laki2 p Lombok...
ikot ijam jek kt sini...
wakakak

H.A.K.E.E.M said...

gmbar tu gmbar dak pompuan yg ikot balak die lari ke lombok ke??? hahaha

mohd fauzan said...

sek tkar nme blog je mmat ni
huh

Aus MeLankoLik said...

kau rembat gadis lombok ke ?
hahahak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails