February 23, 2010

kecik.kecik.suke.main.longkang

aku baru mencelikkan mata... letih x hingat... arinie mmg kurang aja... aku berhadapan dgn seorg budak kecik yg hanya berumo 9tahun...

nama : Muhammad Sipulan
Umor : 9 tahun
Behaviour : Macam budak 21 tahun

penat gile handle die nie... bile aku ngaja kt depan,die leh bantai main lari2 ngan mmbr die... sape x hangin kan?? kalo aku ikotkan perasaan,mmg aku tendang brader nie turun dari tgkat 3 blok bgunan skolah tuh... tp disebabkan aku nie baek hati n peramah,aku denda sume budak2 dlm klas tuh... bg fair n square... sbb pe,sbb mamat nie kwn derg gak... trime jek laa.... aku nk korg taw camne aku kne mase aku kne kt skolah tyme dolu2 tuh.... bia korg rase betapa susah nye nk blaja...

dulu mase aku skolah rendah,aku xde laa nakal sgt... nakal2 aku pon,x siap keje skolah yg cikgu bg pon... aku pndai cover kalo x siap... tp,tah camne de 1 ari tuh kantoi aku x siap... cikgu BM aku tuh die g kt aku n dgn selamber rock nye die baling buku aku kuar klas... kalo takat kuar klas jek xpe tp die baling tuh jatoh dari tgkat 3 kot... apelaa nasib aku?? da kne baling tuh,kompem laa aku kne kuar klas... so,dgn rasminye aku dihalau klas... ahahahaha... da kne halau,aku amek buku tuh n siap kan immediately... alaa,karangan skolah rendah bkn nye susah pon... sonang ja... rakan2 aku yg masih perasan die satu klas ngan aku tyme tuh mesti igt lagi... kalo x igt,p mampos laa sama lu!! ade aku kesah??

aku nk ngomel pe lagi nie?? ade idea x? kalo ade idea,korg gtaw laa aku... bg jek topic pape... insyaallah aku akan crite from my point of view... aku nie jnis mcm2 mnde yg korg rase btol tp aku rase salah...

contohnye,kalo ade kes rogol...

kes rogol :
sape patot dipersalahkan?? rame yg ckp laki yg patot disalahkan... btol?? tpulaa kalo x btol... sbb pe aku rase camtuh?? jom pk same2...

ok... seperti yg kite nie manusia taw (kalo korg rase korg nie manusia laa... kalo korg rase korg tuh kambing,sila berambos skang jugak), laki nie ade 1 nafsu n 9 akal... so,bile korg da taw laki nie ade 1 nafsu,nape kaum2 hawa nie suke mengenakan pakaian yg boleh mencemar duli nafsu laki nie?? korg nie pon satu... pakai laa sopan2 sket... korg kne igt yg kite nie ade agama... bukan mcm negara2 mcm jepon ke,AS ke... sbb tuh depa ade Maria Ozawa,sebb tuh depa ade Ashlyn Brooke... sbb depa xde agama n Sex tuh mcm mnde2 common... ko ajak laa mane2 minah,mesti depa nk... kalo xnk,hulur sket 10bucks... kompem depa nk...

lain mcm negara kite nie... agama Islam agama rasmi,bro... so,kalo nk wat sex tuh kne kawin dulu... agak2 korg nie jahil,p laa carik hotel kt mane2... susah kan?? haa,nie sume sbb kite ade agama... so,nape perlu pakai2 pakaian yg korg da taw akan menaikkan nafsu laki nie?? pakai laa sopan2 sket... x rugi pape pon... n korg pon akan rase selesa tanpa sebarang gangguan... aparaaa.... laki nie pantang dicabar... lagi2 bile ade mnde yg meransang nafsu mereka2 nie... so,korg pk laa...


then,sape yg patot dipersalahkan??









5 comments:

hanna said...

cekgu zaman2 dlu memang ske baling2 buku la rasenye.huhu.

mencemar duli nafsu laki?ayat bole tahan.haha.

cibow said...

tu gambaq hg pas kena rogol ka?haha

H.A.K.E.E.M said...

hahahaha....aku igt lg dowh time skolah rendah x siap homework. yg plg aku fuck bl cikgu bm ngan math masok pastu bg keje skolah tiap2 hari. nak plak aku wat kan??? hahaha...

so tiap2 hari la aku kene denda dan dikenakan public humiliation...harem!!

yg bab pompuan pki baju menjolok mate dan meransang nafsu lelaki ni...aku sokong btollah kalo diorg tu kene sexual harassment. dah diorg tunjuk....sape suruh.??? org suruh pki tutup bodi ni lg mau dedah...hamik ko sbijik!

btw...gud job bro.

Cik Guli said...

laki xleh kontrol sebab apa?


sebab pengaruh bahan lucah. bukan?

x semua yang dirogol itu seksi. ;)

Muhammad Ijam said...

bahan lucah tuh,sape ade kt dlm??
laki or pompuan??
so,sape penyebab??
haa,jawab2,,,
wakaka

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails