February 22, 2010

otai.macam.petai

selamat pagi org2 tua... da lame da aku x mencarut dlm blog aku nie... da berkulat da aku rase blog aku nie... lame gak laa menyepi... sebok dgn tugas2 mendidik anak bangsa... aiseh...

haa,kali nie aku nk share sket ape yg aku dapat bile da jadi cikgu kt skolah nie... hohoho...

1. kalo korg dulu penah kutuk2 cikgu korg ke,maki2 cikgu korg ke,betta korg jgn jadi cikgu melainkan kalo korg nie cukup tabah mcm aku... tabah ke aku?? aku rase x kot tp aku jiwa kenyal dow... kenyal?? WTF?? p mampoihh!! ahahahaha... mane x nye?? ok,aku admit dulu aku penah kutuk cikgu aku... jahatkan aku?? tp bile aku da jadi cikgu nie,mnde tuh kne blk kt aku... bukan nye aku rase aku kne kutuk tp budak2 skolah nie degil die x ingat dunia... pijak kepala aku... aku mara pon,derg wat derk jek... menyirap aku!! huh!! menyesal doww aku kutuk2 cikgu aku dulu... kutuk2 gak tp actly,aku syg derg... heehehehe... so,pada budak2 yg nk jadi cikgu n still blaja lagi,korg bwk2 laa bertobat... p bilik guru rame2 n wat majlis minta maap kt cikgu2 korg skang gak...

2.haa,bile da nk ngaja tuh korg kne ikot pe yg aku kate... kalo nk ikot,ikot laa... kalo tanak,lantak korg...!! mlas aku nk layan korg... igt cantik ke?? huh!!

haa,ini die... 1st day korg start mengaja nnt,korg jgn 2njuk yg korg nie baek sgt... aku taw laa korg baek2 sume tp jgn 2njuk kt dak2... bahaya dol!! 1st day ngaja,korg kne jadi diri sndri... kalo yg sdar diri tuh jahat,jadi jahat laa ye... mksud jahat aku,bkn laa p angkat budak tuh n baling dari tgkat 3... NO!! mksud jahat aku tuh korg nye garang laa... mantol!! sbb pe?? aku da terkena laa rituh... aku taw aku nie baek gile babi smpai kt skolah pon aku baek... budak2 pon cam pk aku nie da xde perasaan kalo derg wat bising n malas belaja... ishk2... nk salahkan sape?? xkan nk salahkan ibu mengandung?? cian kot die... so,betta salahkan apak die yg sangap sgt x menyabar... ahahahaha... so,bile 1st day korg da 2njuk korg nye jahat tuh,aku jamin bdak2 sume takot kt ko n respect gile babi kt ko... insya allah...





*sejak kejadian aku halau budak tuh,budak2 sume kalot nk salam aku even aku blom kuar dari kete... amacam??

1 comment:

H.A.K.E.E.M said...

wahahaha...cayalah beb!

bebudak tu dah kene makan makian dan hasutan ko. bgs2...pasni leh bg makan dedak plak. kasi diorg jd ayam je...hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails